Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Bułkę namoczyć w mleku, a potem wycisnąć. Grzyby z cebulą oraz bułkę przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa. Dodać jajko oraz doprawić solą i pieprzem. Uformować kotlety, następnie obtaczać je w bułce tartej. Smażyć z obu stron na mocno rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię pieczarki-muszę takie kotleciki zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo smaczne te kotlety;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    muszę wypróbować przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mniam uwielbiam pieczarki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tak nie próbowałam,ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    musza byc pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne kotlety dla jaroszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    na bezmięsny obiad doskonałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszą być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !