Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w sosie koperkowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
majonez 150 ml
jogurt naturalny 100 ml
koperek 2 pęczki
Sól ziołowa jodowana Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w sosie koperkowym

Jajka gotujemy na twardo , obieramy, kroimy na pół. Koperek siekamy. Jogurt mieszamy z majonezem , dodajemy koperek , mieszamy . Doprawiamy solą ziołową do smaku.Połówki jajek polewamy sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 26.05.2012 19:19
muszę zrobić
madzialena19 13.04.2011 13:07
smaczne jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak