Sposób przygotowania

Jogurt miksujemy z czosnkiem, białkami i pieprzem. Na patelni rozgrzewamy oliwę, wrzucamy szpinak, przykrywamy naczynie i smażymy liście przez 2 minuty. Odstawiamy. Fetę dzielimy na 2 części, piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni (bez termoobiegu). Szpinak mieszamy z sosem jogurtowym i wylewamy go na dno żaroodpornego naczynia. Na sosie układamy fetę, na każdej porcji kładziemy po 1 papryczce. Zapiekamy przez 10 minut na najwyższym poziomie piekarnika.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dawid15

    Pysznie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo fajnie wygląda- jednym słowem widowiskowe...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    napewno będzie smakować
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    pychota:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !