Sposób przygotowania

Cebulę i pieczarki pokroić w drobną kostkę. Pomidora sparzyć, obrać ze skóry. Cieciorkę odcedzić z zalewy. Czosnek bardzo drobno posiekać. Kiełki oczyścić z okryw nasiennych, kilkakrotnie przesiekać. Na patelnię wlać oliwę, dodać cebulę, zeszklić. Wrzucić pieczarki, smażyć przez 2 minuty, dodać zmiksowanego pomidora, cieciorkę, czosnek i kiełki. Dusić wszystko przez 2 minuty. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    rewelacyjnie wygląda i tak też pewnie smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !