Sposób przygotowania

• sałatę umyć, wysuszyć, porwać na kawałki,
• pomidorki większe przekroić na pół, mniejsze zostawić w całości,
• seler pokroić w półksiężyce,
• warzywa dodać do sałaty,
• czosnek obrać, zmiażdżyć, dodać sól, pieprz, oliwę, ocet, sok z limonki, wymieszać,
• połową powstałego sosu polać sałatę, wymieszać,
• tortille posmarować salsą, ułożyć po dwa plastry sera i wędliny, zwinąć w rulon, zawinąć w folię aluminiową,
• piec w piekarniku rozgrzanym do 160 stopni celcjusza przez 10 min,
• wyjąć ostudzić, pokroić w krążki, ułożyć na sałacie, polać resztą sosu

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    bardzo fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    małe arcydzieło
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Ciekawy pomysł
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Też robię takie ślinaczki - są efektowne i bardzo smaczne :-) głosik ode mnie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    ciekawie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    wygląda ślicznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    ladnie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !