Sposób przygotowania

Mięso pokroić na kotlety, rozbić, natrzec czosnkiem, opruszyc ziołami. Jajko roztrzepać z solą i pieprzem. Kotlety moczyć w jajku, panierować w bułce tartej i smażyć smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne kotleciki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    bardzo lubię takie kotlety
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    ślicznie przyrumienione, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    napewno pyszne kotlety
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !