Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sieja po żydowsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

usmażona ryba 6 porcji
cebula 1 szt
majonez 200 g
rodzynki 100 g
zielenina do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Sieja po żydowsku

Ryby ułożyć na półmisku,cebulę obrać,pokroić w kostkę,sparzyć i ostudzić,rodzynki sparzyć,cebulę i rodzynki wymieszać razem z majonezem,sos nałożyć na ryby i udekorować zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 13.09.2011 17:51
fajne
Ania67 21.07.2011 11:24
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak