Sposób przygotowania

Składniki posiekać nożem, szybko zagnieść, włożyć do lodówki na 30 minut. Ciastem wyłożyć foremki do babeczek wysmarowanych uprzednio tłuszczem Piec około 13 - 15 minut w temperaturze 200 stopni,Zrobić masę karmelową: masło rozetrzeć puszystą masę. Stopniowo, po łyżce, dodawać masy kajmakowej, cały czas miksując. Schłodzić przez pół godziny. Masę przełożyć na babeczki, udekorować orzechami.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądaja pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ale cudeńka
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jak pysznie wyglądają,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Super apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyglądają apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !