Sposób przygotowania

Miksujemy same żółtka z cukrem , masłem i 3 łyżkami wody ,po chwili dodać mąkę , proszek, i kakao, wymieszać i połączyć z pianą z białek i to ciasto przelewamy do natłuszczonej i bułką tartą formy w kształcie gwiazdy . I pieczemy do 25 minut . I ostudzić . Zaś składniki polewy rozpuszczamy w garnuszku cały czas mieszając. Ciasto już przestudzone przekroić wzdłuż na 2 części , przekładamy kremem czekoladowym , i polać przygotowaną polewą . Na gwieżdzie możemy porobić dowolne wzorki z białej czekolady .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !