Sposób przygotowania

Obrać migdały , na maszynce je zemleć i wymieszać później z cukrem pudrem , następnie do tego dać pianę z białek .Papier wysmarować masłem lub margaryną i układać na papierze . W środek każdej włożyć skórki z pomarańczy . Dać do piekarnika słabo nagrzanego tak na 20 - 25 minut

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    naprawde dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny przepis
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie ciasteczka zawsze powinny być w zapasie na przegryzkę do kawki...
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super ciastka
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pomyslowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    z ta skorka z pomaranczy super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !