Sposób przygotowania

Pieczarki drobno pokroić, włożyć do garnka i zalać olejem. Smażyć, aż zrobią się ciemne, doprawić solą, pieprzem i odrobiną uniwersalnej przyprawy warzywnej. Bardzo dobrze smakują ze smażoną rybką np.karpiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam pieczareczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ja też lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ja tez lubie to !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !