Sposób przygotowania

Ziemniaki umyć,obrać,opłukać,pokroić w kostkę,wrzucić do wywaru i ugotować.Kiełbasę pokroić na plasterki i podsmażyć.Cebulę obrać,drobno pokroić i podsmażyć.Do wywaru dodać ziele angielskie i liście laurowe.Następnie dodać kiełbasę,cebulę i barszcz biały rozrobiony w połowie szklanki wody.Chwilę gotować,następnie zmieszać śmietanę z mąką i stopniowo wlewać do zupy.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    mniam, mniam ....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniały!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !