Sposób przygotowania

Jajka gotowane na twardo mielimy, do jajek dodajemy chrzan , ocet, mieszamy dokładnie przyprawiając do smaku solą. Pastę podajemy do kanapek , idealnie pasuje w połączeniu z szynką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ten chrzan to taki odważny krok .... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszna ta pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś pysznego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    będzie pysznie... :P)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    smaczne uzupełnienie tradycyjnych kanapek
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczniutka pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !