Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowina z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 500 g
fasola szparagowa 600 g
cebula 2 szt
natka pietruszki 1 łyżka
szczypiorek usiekany 1 łyżka
koperek 1 łyżka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina z fasolką

Wołowinę ugotować. Na patelni usmażyć drobno posiekaną cebulę. Dodać ugotowaną pokrojoną w paski wołowinę i chwilę smażyć razem. Dołożyć ugotowaną fasolkę szparagową, dusić przez 5 minut. Przyprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Posypać posiekaną zieleniną, wymieszać,i podsmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena34 28.04.2011 08:17
fajne połączenie,wypróbuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak