Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewka do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 5
melisa 10 listków
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
jogurt grecki 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewka do obiadu

Rzodkiewkę kroimy w dość grube plasterki. Melisę ucieramy z przyprawą do ryb świeżo zmieloną i dodajemy do rzodkiewki. Jeszcze tylko jogurt grecki, całość mieszamy i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 06.03.2012 14:21
Bardzo intrygujące połączenie :)
polly66 21.09.2011 11:35
melisa? )0 ..... ten to jak zwykle zaszalał :P
edyta44 18.07.2011 19:28
ciekawe
ben-ka 31.05.2011 07:47
Jak się ma przyprawy,to się je używa:)
ilka_86 18.04.2011 12:39
zapowiada się pyszna sałatka:)
irenka 25.03.2011 17:35
ciekawy przepis,muszę spróbować
pacpaw 24.03.2011 23:40
powiększ zdjęcie, raczej powinno rzodkiewkę widać :o) Zwróć uwagę na czerwoną skórkę. Melisa jest utarta także ją słabo w sumie widać, tylko w postaci takich kropek. A ta przyprawa to jest młynek Kotanyi do ryb i owoców morza. Jest mocno ziołowa i ostatnio używam jej często do różnych potraw - bardzo przypadła mi do gustu :o)
Jolanta_P-S 24.03.2011 22:44
ta melisa chyba przykryła rzodkiewkę bo jej nie widać, ale z tą przyprawą do ryb to był chyba eksperyment?
agnieszka137 24.03.2011 21:43
rzodkiewkę lubię, ale ta sałatka to coś innego jak dla mnie :))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak