Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grilowane brzoskwinie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie 6 szt
serek homogenizowany 1 opakowanie
jajko 1 szt
cukier 2 łyżki
winogrona

Przepis i sposób przygotowania na: Grilowane brzoskwinie

Z brzoskwiń zdjąć skórkę, przekroić na pół i wyjąć pestki. Serek utrzeć z żółtkiem i cukrem, połączyć z pianą z białka, kremem napełnić połówki owoców. Po środku każdej ułożyć połówkę winogrona. Brzoskwinie luźno zawinąć w folię aluminiową (tak, aby nie dotykała nadzienia). Grillować ok. 25 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 19.01.2014 19:15
ciekawy pomysł:-)
cooleczka 08.01.2013 18:37
brzmi ciekawie
Łukasz15 10.06.2012 11:12
smaczne
Ania67 19.05.2011 08:11
pomysłowe- jeszcze takich nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak