Sposób przygotowania

Kawę gotujemy razem z cukrem na dość gęsty syrop, wlewamy ją po troszku ciurkiem do ubitych na sztywno białek i ubijamy na jednolitą masę. Gęstą masę przekładamy do worka cukierniczego z tutką jak w bitej śmietanie i wyciskamy nie duże kupki na natłuszczony pergamin. Wysuszamy w ciepłym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    uwielbiam takie kawowe klimaty!
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pycha takie ciasteczka do kawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !