Sposób przygotowania

Kaczke pokroić poslic popieprzyć obsmażyć .Na maśle podsmażyc pokrojone ,jabłka,cebulkę .Dodac koncentrat,majeranek ,kucharek i pieprz .
Do brytwanki włożyć kaczkę dodać podsmażoną cebulkę z jabłkiem .wstawić do piekarnika na ok 30 min .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię kaczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    klasyka
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy i smakowity przepis, chętnie wypróbowałabym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !