Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 20 dkg
marchewka 2 szt
pietruszka 1 szt
seler konserwowy 0.5 słoik
cukier 1 łyżka
sok z cytryny 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę dokładnie opukać, poszatkować i przełożyć po miski, marchewki i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać osączony seler i doprawić solą, pieprzem, cukrem, olejem i sokiem z cytryny. wymieszać i gotowe:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 27.09.2012 13:22
super
aleksa123 13.08.2011 10:18
pycha
tomek18 31.07.2011 10:57
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak