Sposób przygotowania

Z mleka,cukru i proszku budyniowego,ugotować gęsty budyń.Wystudzić i utrzeć z masłem.W kwadratowej formie,ze zdejmowaną obręczą,warstwami układać biszkopty skropione likierem oraz krem.Galaretkę rozpuścić w 2 szklankach wrzątku,i wystudzić .Jak zacznie tężeć,wymieszać z dżemem morelowym.Tężejącą galaretkę rozsmarować na wierzchu tortu i dobrze schłodzić.Boki tortu mocno obsypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny torcik:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zapowiada się słodko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pieknie wyglada ten torcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    apetyczny torcik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    piekny i na pewno bardzo dobry był :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pieknie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !