Sposób przygotowania

Pora pokroić w plasterki, podsmażyć na maśle. Dodać pokrojone selery,koperek, zalać bulionem i gotować do miękkości.Doprawić. Pod koniec gotowania można dodać łyżkę jogurtu, ale nie jest to konieczne. Blenderem zrobić z zupy krem.Podawać z groszkiem ptysiowym.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wyglada apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    nigdy nie robiłam, muszę spróbować :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !