Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ANANAS Z MIGDŁAMI

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

migdały 30 gram
rodzynki 40 gram
ananas z puszki 4 plastry
twaróg 0,2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: ANANAS Z MIGDŁAMI

Migdały sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, zetrzeć na drobnej tarce. Twaróg zmielić i utrzeć z niewielką ilością soku ananasowego. Rodzynki wymyć i dodać do twarogu, wymieszać. Ananasy wyłożyć na szklane talerzyki, po 1 na talerzyk, przykryć twarożkiem i posypać migdałami. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 12.05.2012 14:08
fajny
agata1722
agata1722 30.08.2011 20:51
dobry przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak