Sposób przygotowania

Do ubitych już białek na pianę dodajemy cukier , dalej ubijać , dodajemy zmielone migdały , mąkę i kilka kropel aromatu. Blaszkę wykładamy pergaminem i kładziemy łyżką ciasto . Pieczemy 20 minut w 180 st. po wyjęciu ich polewamy lukrem .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczniutka z chęcią bym taką zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale pyszności !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Dawno nie pieklam żadnych ciasteczek ale zbliżają się święta i zacznie się pieczenie ciasteczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !