Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żurawina do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 0,5 kg
woda 2 szkl
cytryna
żurawina 1 dojrzała

Przepis i sposób przygotowania na: Żurawina do mięs

Żurawinę rozsypać do słoików i skropić sokiem z cytryny.Wodę zagotować z cukrem i skórką z cytryny.Rozlać do słoików,zakręcić i pasteryzować około 10 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 04.06.2012 19:04
super
Neetka90 15.07.2011 12:07
super
Margo1 27.03.2011 18:54
ekstra
Margo1 27.03.2011 18:54
ekstra
kuklik 26.03.2011 11:00
moja ulubiona
RenataZ-et 24.03.2011 23:09
Świetna jest taka żurawina do mięska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak