Sposób przygotowania

Wymieszać ocet,oliwę,musztardę,posiekany czosnek i tymianek,sól i pieprz.Włożyć pokrojony w kostkę karczek ,wymieszać i odstawić na 2 godz do lodówki.Papryki pokroić na kawałki,cebulę w cząstki.Na drewniane patyki do szaszłyków nadziewać na przemian kawałki mięsa,papryki i cebulę.Grillować na rozgrzanym ruszcie ze wszystkich stron około 20-30 min.W trakcie grillowania smarować szaszłyki marynatą.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    już nie mogę się doczekać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie szaszłyki
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne i takie apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !