Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przekładaniec

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

herbatniki 10 paczek
budyń śmietankowy 2 szt
palma 1
rodzynki
śmietana 36%
Żelatyna wieprzowa Prymat
czekolada do posypki
masa kówkowa 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: przekładaniec

w podłużnej blasze wyłożyć warstwę herbatników,posmarować masą krówkową i znowu herbatniki posmarować kremem wcześniej ugotowane i ostudzone 2 budynie śmietankowe połączone i dobrze wymieszane z 1 kostką palmy i trochę rodzynek i znowu położyć warstwę herbatników.Ubić śmietanę połączoną z żelatyną i wyłożyć na ciasto na górę utrzeć na tarce czekoladę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Michał2 28.11.2013 20:33
dobre ciasteczko
Adam12 09.10.2011 10:53
mm palce lizać
Tomasz17 31.03.2011 21:49
musi być smaczne
ewasylwia 24.03.2011 17:30
apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak