Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka, cebulę i pieczarkę bardzo drobno posiekać (ja użyłam blendera). Składniki każdego farszu połączyć ze sobą i dokładnie wyrobić. Z żółtego farszu uformować kulę, rozpłaszczyć ją na desce. Na środku położyć kulkę z farszu czerwonego. Zalepić brzegi. Kotleta spłaszczyć na desce, opanierować w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju po 10 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie kotleciki bym zjadła:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza620

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Milenka

    Pięknie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    Ciekawy przepis, wygląda rewelacyjnie
  • 0
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    wow nieźle

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !