Sposób przygotowania

Skrzydełka opruszyć solą i pieprzem, obsmażyc na oleju na złoty kolor, ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na oleju podsmażyć cebulę i czosnek, dodac pomidory z puszki, fasolę, koncentrat pomidorowy i przyprawy, chwilę gotujemy i zalewamy skrzydełka. Pieczemy pod przykryciem w piekarniku do miękkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    wolałabym najpierw sos, a na górę skrzydełka - byłaby chrupiąca skórka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !