Sposób przygotowania

wątrobę umyć posolić i pieprzyć i przeprawić różnymi ziołami według uznania.Następnie przełożyć do złotka i zawinąć pod koniec pieczenia odsłonić wątrobę by sie zrumieniła włożyć do naczynia żaroodpornego i piec w piekarniku w temperaturze 160*C

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    nic nie rozumiem z opisu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    kto chce ten zrozumie o co chodzi, trochę pomyśli że napisałam zawiną w złotko i włożyc do naczynia żaroodpornego i piec w piekarniku pod koniec odwinąc by się zrumieniła.Trochę pomieszałam nie zauważyłam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa jestem tego jak się wypiecze w tym pa-złotku spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !