Sposób przygotowania

Szynkę i ser kroimy w kostkę wielkości 1,5 cm x 1,5 cm .
Ogóreczki odcedzamy z zalewy i kroimy na 2 części.Pieczarki na średniej wielkości plasterki.
Na wykałaczki nakładamy kostkę sera ,plaster pieczarki ,kostkę wędliny ,kawałek ogóreczka konserwowego, a na końcu nasadzamy czosnek z ziołami.
Tak przygotowane koreczki nadziewamy na owiniętą folią aluminiową przekrojona na pół kapustę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Koreczki maja to do siebie,że zawsze szybko znikają:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne,jak nie mam kapusty to wbijam koreczki w jabłka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajne na imprezkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !