Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makrony z kokosu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 3
cukier puder 20dag
wiórki kokosowe 20dag
cynamon
olejek migdałowy

Przepis i sposób przygotowania na: Makrony z kokosu

Białka ubić na sztywną pianę,dodac przesiany cukier puder, ubijać dalej do chwili rozpuszczenia sie cukru.Do piany dodac wiórki ,dwie szczypty cynamonu i parę kropel olejku ,dokładnie wymieszać.Na wysmarowaną tłuszczem blache kłaść za pomoca łyżeczki niewielkie okrągłe porcje masy ,piec w średnio nagrzanym piekarniku po czym suszyć około godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak