Sposób przygotowania

Buraczki zmiksować blenderem z twarożkiem.Doprawić solą,pieprzem,wlać połowę rozpuszczonej w małej ilości wody żelatynę,wymieszać.Rozlać do miseczek,wstawić do lodówki.Szpinak rozmrozić,odsączyć na sicie,przełożyć do miski,dodać pokruszony ser feta i posiekaną bazylię.Zmiksować.Doprawić pieprzem,wlać pozostałą żelatynę.Nałożyć na warstwę galaretki z buraczków i ponownie wstawić do lodówki,aż masa stężeje.Podawać z majonezem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super wygląda ale chyba bym sie nie skusiła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Dlaczego?:) Naprawdę jest smaczna.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Piękna!
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bajeczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Wygląda prześlicznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    widok rewelacyjny
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    powiem krótko - cudeńko!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    śliczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !