Sposób przygotowania

Mięso wołowe myjemy, cienko kroimy i podsmażamy na margarynie. Całość dusimy od czasu do czasu podlewając wodą. W międzyczasie mięso przyprawiamy, solą ziołową, czarnym pieprzem i bazylią. Gdy mięso będzie miękkie dodajemy do niego odrobinę przyprawy do sosów ( najlepiej jasnej Kucharek). Sos podajemy z ziemniakami i surówką. Smacznego.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Sosik palce lizać:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !