Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka wiosenna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

koper
kalarepa
skórka z cytryny
oliwa 1\\4 szklanki
Kucharek SMAK WIOSNY
pietruszka zielona garstka
pieprz
sok z cytryny 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka wiosenna

Cebulkę kroimy w półplasterki, natkę posiekać , koper oczyścić i trochę przyciąć, kalarepę obieramy i kroimy w paseczki. Oliwę połączyć z sokiem z cytryny dajemy troszkę pieprzu , szczyptę płatków czerwonej papryki. Wszystko układamy ładnie na talerzyku posypujemy przyprawą SMAK . Dekoracja to koper i zielona natka pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak