Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa do słoików

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 2 kg.
cebula 4 sztuki
olej 1 szklanka
keczup pikantny 1 sztuka
papryka 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa do słoików

fasolkę pokrojoną zagotować.paprykę,olej i cebulę poddusić dodać keczup.wymieszać wszystko z fasolką.posolić do smaku.włożyć do słoiczków i zagotować 20 min.robię każdego roku jest naprawdę pyszna.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka137 24.03.2011 10:57
super, dzięki za przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak