Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ostra przekładanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 60 dag
pieczarki 30 dag
cebula 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
marchew 1 sztuka
olej 2 łyżki
sól
pieprz
Papryka ostra mielona Prymat
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: ostra przekładanka

pieczarki pokroić i udusić z cebulą,pokrojoną papryką i marchewką.na patelni rozgrzać olej i podsmażyć mięso,ciągle mieszając dodać pieczarki.doprawić do smaku solą,pieprzem,papryką.wymieszać dokładnie,chwilę smażyć.na końcu dodać natkę.można podawać z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina16 24.03.2011 11:07
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak