Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Andruty z masą kajmakową

2.0
(7)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko skondensowane 1 puszka
andrut
wódka 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Andruty z masą kajmakową

Mleko w puszce gotować przez dwie i pół godziny po czym dodać wódkę i wymieszać. Gotowym kremem kajmakowym smarować wafle po czym przyłożyć na nie na chwile coś ciężkiego (np książkę) by dobrze sie skleiły

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 27.09.2012 13:22
pycha
Gosia20 14.06.2012 11:09
super
tomek18 16.07.2011 10:14
super
Juleczka20 14.04.2011 09:18
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak