Sposób przygotowania

Zupki chińskie (z przyprawami) zalać dwoma szklankami wrzącej wody i odstawić by makaron napęczniał. Kukurydzę, groszek i fasolkę przecedzić i wrzucić do miski, ogórki i paprykę pokroić w kostkę i również wrzucić do miski po czym dodać poszatkowaną kapustę pekińską i napęczniały makaron z zupek (bez wody). Doprawić solą i pieprzem, wymieszać a przed podaniem dodać majonez.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    bardzo dobra :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    lubię taką sałatkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ja robię z suchych zupek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !