Sposób przygotowania

Mięso mielone wyrobić w misce z bułką tartą, solą, pieprzem i jajkiem. Formować kulki po czym zgniatać je ręką tak aby powstały okrągłe kotlety. Upiec z dwóch stron.

Bułki (najlepiej hamburgerowe) przekroić na pół na każdej dolnej połówce położyć jeden kotlet, plaster sera żółtego, plasterek pomidora, dwa plasterki ogórka oraz plasterek cebuli wszystko delikatnie oblać sosem do hamurberów. Posypać oregano i przykryć górną częścią bułki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniqam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    kiedy robisz Marzenka ? wpadnę z miłą chęcią
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    This is it :D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !