Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus czekoladowy z jagodami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 22% 300 g
gorzka czekolada 300 g
jagody 150 g
maliny świeże 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Mus czekoladowy z jagodami

Śmietanę musimy zagotować w niewielkim garnku a potem odstawić z ognia i dać połamane czekolady mieszamy a czekolada sama się rozpuści , przekładamy mus już do miseczek a na wierzchu układamy jagody i maliny . Odstawiamy najpierw do wystudzenia a potem do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 20.05.2012 08:23
fajne
ewaa 27.06.2011 21:43
zjadłabym taki deserek:)
ElizaT 10.04.2011 14:24
świetnie jak dla mnie !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak