Sposób przygotowania

Ananasy i brzoskwinie osączyć, zalewę z ananasów zachować, brzoskwinie pokroić na połówki, a krążki ananasa na ćwiartki. Por oczyścić, umyć, pokroić w grubsze krążki.
Mięso umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Szybko obsmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać ananasy i brzoskwinie, przez chwilę smażyć, mieszając. Dodać pory. Oprószyć solą i curry, wlać bulion warzywny i zalewę z ananasów, wymieszać. Przykryć, dusić na małym ogniu 10 minut, dodać jogurt, doprawić do smaku solą, curry i pieprzem. Podawać z ryżem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    słodka i smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !