Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe pulpety z parowaru

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso gulaszowe z kurczaka 20 dkg
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe pulpety z parowaru

Mięso zmielić, dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Masa ma być luźna. Formować pulpety, poukładać w parowarze i nastawić czas na 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 03.04.2011 08:37
super
Małgorzata113 24.03.2011 08:09
świetny przepis
Sylwia88 24.03.2011 00:32
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak