Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe klopsy z parowaru

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso gulaszowe z kurczaka 200 g
kasza manna 50 g
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe klopsy z parowaru

Mięso mielimy maszynką o sitku z drobnymi oczkami. Dodajemy resztę składników, wyrabiamy masę. Formujemy kulki, wkładamy do parowaru i gotujemy przez 40 minut.
Podajemy z sosem serowym i ryżem z morelami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kochanyptysiu 19.11.2011 18:18
ciekawe
caroline1983 27.07.2011 15:53
fajne, dietetyczne danie :)
Małgorzata113 24.03.2011 08:08
świetny przepis
Sylwia88 24.03.2011 00:30
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak