Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki na gorąco

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułka paryska 1 szt
masło 100 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 50 g
móżdżek 200 z karpia

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki na gorąco

Bułkę pokroić w plastry ,posmarować masłem,na wierzchu położyć porcję móżdzku,polać tartą bułką z masłem,ułożyć w brytfnce i zapiec w piekarniku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak