Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli, papryki i ogórka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
ogórek kwaszony 1 szt
papryka konserwowa 0,5 słoiczka małego
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli, papryki i ogórka

Z ryby usunąć ości, zemleć rybę w maszynce, lub rozgnieść widelcem.
Paprykę i ogórka pokroić w kosteczkę, dodać do ryby.
Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak