Sposób przygotowania

Mięso wyrobić z ryżem, kaszą, jajami i drobno poszatkowaną kapustą i doprawić sola i pieprzem. Gołąbki uformować i usmażyć, litr wody zagotować z Vegetą i kostką bulionu po czym gotować na małym ogniu około pół godziny, pod koniec gotowania dodać ketchup i przecier.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kbj31

    bardzo lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    najbardziej lubię to co jest w środku :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !