Lodówka

Sposób przygotowania

Mięso pokroić w większą kostkę,obtoczyć w mące.Na palelni rozgrzać tłuszcz, obsmażyć mięso dodać posiekaną cebulę i chwilę smażyć.Wsypać słodką paprykę wymieszać i podlać wodą z rozpuszczoną kostką bulionową.Dodać resztę przypraw i suszone grzyby,wszystko dusić do miękkości doprawić solą i pieprzem.Podawać z kaszą i kiszonym ogórkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie i wszystkim smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię takie dańka
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    uwielbiam takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robię bardzo podobnie, smakuje wybornie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajnie wygląda i pewnie smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !