Składniki:
kasz gryczana | 25 dag |
żołądki drobiowe | 25 dag |
masło | 8 dag |
cebula | 1 szt |
bulion drobiowy | 1 kostka |
śmietana kwaśna | 1 szklanka |
koper | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do formy |
kasz gryczana | 25 dag |
żołądki drobiowe | 25 dag |
masło | 8 dag |
cebula | 1 szt |
bulion drobiowy | 1 kostka |
śmietana kwaśna | 1 szklanka |
koper | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: