Sposób przygotowania

Filet rybny drobno pokroić dodać jajko,3 łyżki bułki tartej,zieleninę.Wymieszać i uformować klopsy.Panierować w bułce tartej i smażyć z dwóch stron na oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Lubię rybne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne są
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    podoba mi się ten pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    swoje najlepsze bo sklepowe to nigdy nie wiadomo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    przepis super
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !