Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybne burgery z ziołami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 0,5 szkl
koperek zielony krojony 1 łyżeczka
sól, pieprz do smaku
olej
filet z dorsza 30 dag
natka pietruszki 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Rybne burgery z ziołami

Filet rybny drobno pokroić dodać jajko,3 łyżki bułki tartej,zieleninę.Wymieszać i uformować klopsy.Panierować w bułce tartej i smażyć z dwóch stron na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 21.01.2012 20:53
jeszcze takich nie jadłam
teresa18 23.07.2011 20:03
pyszne kotleciki
rzenia15 08.07.2011 10:34
przepis super
kuklik 06.07.2011 11:49
swoje najlepsze bo sklepowe to nigdy nie wiadomo
IKrakowianka 03.07.2011 20:06
podoba mi się ten pomysł
Margo1 16.05.2011 09:09
pyszne są
Ania67 25.03.2011 09:49
świetne
Babciagramolka 23.03.2011 18:54
Lubię rybne kotleciki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak